kledingkast hang en leg opties

Laat u inspireren

Industriële kledingkast

Industriële kledingkasten van Raffito

Voor wie van een stijlvol, modern interieur houdt, ontwikkelde Raffito de industriële kledingkast. Deze stijl zien we tegenwoordig in vrijwel ieder interieur wel terugkomen. En dat is niet zo gek. De industriële kledingkasten van Raffito zijn dan ook stoere kledingkasten die een robuuste look hebben. Ideaal als u een moderne uitstraling wil creëren met klassieke en stoere accenten. Bent u al een tijdje op zoek naar een geschikte kledingkast? Lees hieronder meer over onze maatwerk industriële kledingkasten! Hadden we al gezegd dat u ze helemaal zelf naar eigen smaak en wens kunt samenstellen?

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een Industriële kledingkast die past in uw interieur.

De industriële look die bij een industriële kledingkast kenmerkt zich met name in de details. We denken al snel aan ijzer of zwaar metaal. Maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn bij onze maatwerk industriële kledingkasten. Het industriële slaat vooral op de gebruikte materialen en de stoere look die de kast heeft. Deze wordt gecombineerd met klassieke details. Bijvoorbeeld in mat zwart, planken waarbij de noesten goed zichtbaar zijn of hang- en sluitwerk van chroom, messing of metaal. De industriële kledingkast oogt klassiek, maar tegelijkertijd ook heel eigentijds.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
entree inrichten

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

EEN UNIEKE INDUSTRIËLE KLEDINGKAST

Kledingkasten hebben vooral een praktische functie, maar waarom zou een kast geen stijlvol meubelstuk mogen zijn? Met deze gedachte in het achterhoofd ontwikkelde Raffito een handige doe-het-zelf-lijn voor kasten waarbij u als onze klant bepaalt hoe uw kast eruit komt te zien. Zo ook de industriële kledingkast die de afgelopen jaren in populariteit is toegenomen. En dat is niet zo verwonderlijk. Toch willen we graag dat onze kasten zich onderscheiden. Dat leidde tot de ontwikkeling van onze mogelijkheden tot unieke kasten die gegarandeerd in ieder soort, type en stijl interieur passen.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

HET VOORDEEL VAN RAFFITO

Het voordeel van Raffito is dat u uw kasten naar eigen wens samen kunt stellen: van de deuren tot schappen en van de handgrepen tot de scharnieren. Dit kunt u allemaal zelf samenstellen via onze website. Wilt u bepaalde dingen aan uw kast toevoegen of juist weglaten? U bepaalt helemaal zelf hoe uw kast eruit komt te zien.

Design vandaag nog uw kast

De kasten en andere producten van Raffito koopt u niet via onze website, maar vindt u bij een van de verkoopadressen of dealers. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of bouwspeciaalzaken. De mensen hier helpen u graag bij het kiezen, maar u kunt online uiteraard helemaal zelf uw eigen kast samenstellen. Heeft u dankzij de kastendesigner een helder beeld van uw kast? Dan kunt u in dezelfde tool nog een offerte aanvragen. Wij sturen u dan een offerte toe van de door uw ontworpen kast. Met deze offerte kunt u bij een van onze verkooppunten terecht waar de kast voor u wordt gemaakt.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel