Laat u inspireren

Hoek kledingkast

Kledingkast hoek

PRAKTISCHE HOEK KLEDINGKAST OP MAAT

Heeft u een woning met een lastige hoek of wilt u gewoon een kledingkast in een hoek? Dat kan dankzij de hoek kledingkasten die Raffito speciaal voor uw kamer op maat maakt. De hoek kledingkasten van Raffito stralen vakmanschap uit. Dankzij het maatwerk heeft u een hoek kledingkast op maat die perfect in uw woning past. U zelf kunt uit diverse materialen en soorten afwerking kiezen. Donker, licht maar ook opvallende soorten geven uw hoek kledingkast net dat beetje meer. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden die Raffito biedt!

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een hoekkast samemstellen voor uw kamer.

Raffito heeft een ruime keuze uit verschillende modellen kasten die u kunt toepassen als hoek kledingkast. Dankzij het functionele design van onze verschillende modellen hoek kledingkasten zit er voor iedere smaak wel een geliefd model hoek kledingkast tussen. Vervolgens kunt u ook het aantal planken in uw hoek kledingkast zelf bepalen. Dit is mogelijk met behulp van onze speciale kastendesigner kunt u alvast een indruk krijgen van uw nieuwe hoek kledingkast. Met behulp van de designer maakt u al voorselectie in de stijl van uw woning, maar ook de rest van het interieur en de plek van uw hoek kledingkast.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
inloopkast op maat

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
Maatwerk Schuifdeurkast Raffito

EEN KLEDINGKAST OP MAAT

Een hoek kledingkast heeft vooral een grote praktische waarde. Doorgaans gebruiken we kasten die tegen een rechte muur kunnen staan. Hoekjes die overblijven kun je op die manier een zinvolle invulling geven. Bovendien bespaar je er een hoop ruimte mee. Een hoek kledingkast is dus een prima keuze als u een wat kleinere ruimte heeft. Denk daarbij aan appartementen of een kleine slaapkamer. Dankzij de hoge kwaliteit materialen die we gebruiken voor uw nieuw hoek kledingkast, valt hij moeiteloos te combineren met de andere kasten in uw kamer.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

MAAK UW KAST COMPLEET

Belangrijk kenmerk van een Raffito kast is dat het altijd maatwerk is. Dat is dan ook precies waar Raffito voor staat: degelijk Nederlands materiaal met een vleugje Italiaanse details. Deze combinatie van stijlen uit zich dan ook in de verschillende soorten kasten die wij aanbieden. Ook aan details is dus gedacht. Wist u bijvoorbeeld dat u van onze kasten zelf de accessoires of toevoegingen kunt uitkiezen? Denk bijvoorbeeld aan handvatten of handgrepen, een schoenenrek of spiegel aan de binnenkant van de deur. Deze materialen kunt u inclusief de kast kopen, maar u kunt ze natuurlijk ook altijd pas later toevoegen.

Waar te koop?

De kasten van Raffito koopt u bij een van de vele verkooppunten door heel Nederland. Omdat onze kasten maatwerk zijn, kunt u uw kast van Raffito hier op maat laten maken. Benieuwd of u een kast van Raffito bij u in de buurt kunt kopen? Bekijk hier ons overzicht met verkoopadressen en bestel uw favoriete kast vandaag nog online. Bij deze verkooppunten wordt u bovendien geholpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel