Laat u inspireren

Kledingkasten met hanggedeelte

KLEDINGKASTEN MET HANGGEDEELTE van Raffito

Eigenlijk kan niemand zonder: een kledingkast met hanggedeelte om kleding aan op te hangen. Een kledingkast met hanggedeelte is een van de meest populaire opties voor kledingkasten. Want zegt nu zelf: wat is er fijner dan uw kleding op te hangen dan telkens op te vouwen. Een goede kledingkast met hanggedeelte moet vooral genoeg ruimte voor uw kledingstukken bieden. Het voordeel van kasten van Raffito? U stelt zelf uw kast naar wens samen. U bepaalt op die manier dus ook waar het hanggedeelte in uw kast komt, hoe groot het moet zijn en hoeveel ruimte er in de kast overblijft.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een HANGGEDEELTE die past in uw kledingkast op maat.

Doordat u zelf uw kledingkast met hanggedeelte samenstelt, bepaalt u dus ook de vorm van uw kast. Misschien moet hij onder bepaalde afmetingen onder uw plafond passen of mag hij juist wat ruimer zijn dan gebruikelijk. Ook kleuren en verdere details, zoals deurgrepen of handvatten bepaalt u zelf. Uw praktische kledingkast met hanggedeelte wordt op die manier een stijlicoon en beeldbepalend meubelstuk op uw slaapkamer of andere ruimte in huis. Modern, strak, klassiek of juist industrieel: u bepaalt het helemaal zelf. En dat maakt onze kasten zo bijzonder.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
kledingkast 95cm

De kwaliteit van Raffito

Ook voor onze kledingkasten geldt dat we alleen maar met de beste materialen werken. De kasten die u bij ons besteld bestaan uit voorgefabriceerde onderdelen en maatwerk. Deze materialen worden op maat gemaakt in onze fabriek. Wij stellen ons daarbij flexibel op, zodat u zelf bepaalt hoe u uw kast eruit komt te zien eventueel met ons advies. Raffito werkt met ervaren werknemers. In hun werk wordt hout van topkwaliteit gecombineerd met rijke Italiaanse details. Onze kasten zijn een luxe-object, maar hebben wel de gepersonaliseerde eigenschappen die u uw kast zelf geeft. Dat is het kenmerk van onze kasten.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

ZELF UW KASTEN ONTWERPEN

Het grote kenmerk van Raffito is dat u uw kasten geheel naar eigen smaak en inzicht ontwerp door middel van onze kastendesigner. Deze handige online tool laat u in één beeld zien hoe uw kast er in 3D uit komt te zien. Zo ontwerpt u zelf een kast met hanggedeelte en geeft u zelf aan waar de ruimte voor kledinghangers moet komen. Daarnaast voegt u zelf de accessoires (uitschuifbare kledingrekken of schoenenrekken en zelfs verlichting) toe. Een draaideur of schuifdeur? Een witte of een zwarte kledingkast? U bepaalt het helemaal zelf.

Waar koop ik een kast van Raffito?

Onze kasten stelt u zelf samen en bestelt u via de website. Door middel van onze eigen kastendesigner bouwt u uw kast op uit verschillende onderdelen. Heeft u een gemaakt ontwerp dat u aanspreekt? Neem het design dan mee naar een van onze dealers, deze vindt u onder onze verkoopadressen. Zij maken uw kast geheel volgens uw ontwerp. Na een aantal weken is uw kast klaar voor plaatsing en gebruik.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel