Laat u inspireren

Kledingkast grijs

Stijlvolle grijze kledingkasten van Raffito

Bij Raffito streven we naar een collectie die iedereen aanspreekt en daarmee ook aansluit op diverse interieurs, woonwensen en stijlen. Een goed voorbeeld is de kledingkast grijs uit ons assortiment. De grijze kleur doet het uitstekend in zowel moderne als klassieke interieurs. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kledingkast en wilt u meer informatie? Lees dan hieronder meer over de kledingkast in grijze kleur uit onze collectie. Laat u verrassen door de veelzijdigheid en opties van onze meubels.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

TIJDLOZE GRIJZE KLEDINGKAST

Wie denkt dat een kledingkast grijs saai of kleurloos is, heeft het toch echt bij het verkeerde eind. Grijs is een tijdloze kleur die een bepaalde rust met zich meebrengt. Evenals wit of zwart is grijs een natuurlijke toon, waarmee u verschillende kleuren kunt combineren. Om maar niet te spreken over de verschillende grijstinten die er zijn: zo kunt u uit een kleding kast in antracietgrijs, lichtgrijs en grijs is combinatie met hout. Modern, stijlvol, strak en modieus: de kledingkast met accenten in grijs is populairder dan ooit!

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
kledingkast hang en leg opties

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
opbouwkast

KWALITEIT VAN RAFFITO

Onze kasten bestaan uit voorgefabriceerde onderdelen en maatwerk. Dankzij deze combinatie zijn wij flexibel in ons aanbod en kunt u als geïnteresseerde zelf een unieke geheel op maat laten maken. Daarbij staan de kwaliteit en het vakmanschap van onze medewerkers hoog in het vaandel. Niet alleen de kasten zelf, maar ook het materiaal dat we voorhanden hebben is een combinatie van robuust Nederlands hout en Italiaanse finesse en details. Verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen heeft u dus altijd een unieke kast die ongetwijfeld prima in uw interieur past. Of dit nu een garderobekast of kledingkast is.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

EEN GRIJZE KLEDINGKAST SAMENSTELLEN

Een groot voordeel van Raffito is dat u uw kasten helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Een deur die u mooi vindt combineert u gemakkelijk met een overzichtelijke opstellingen, rekken en schappen. Dankzij onze handige kastendesigner krijgt u thuis al een voorproefje van hoe uw kast eruit komt te zien. Vervolgens kunt u afmetingen, kleuren en zelfs accessoires toevoegen. Dit kan zowel bij onze garderobe, kleding- en opbergkasten. Liever een schuifdeur of toch een draaideur? U heeft zelf de touwtjes in handen bij het kiezen en de aanschaf van uw nieuwe kast.

Waar koop ik kasten van Raffito?

De producten van Raffito bestelt u niet via onze website. Alhoewel u hier al dus wel uw kast kunt samenstellen, vindt u onze producten bij een van onze dealers. Hier kunt u uw ontwerp naartoe nemen. Onze dealers gaan dan voor u aan de slag en maken uw kast geheel naar uw wens en op maat. Houd er rekening mee dat dit gerust enkele weken kan duren. De verkoopadressen van Raffito zijn gevestigd in de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel