Laat u inspireren

EIKEN KLEDINGKASTen

EIKENHOUTEN DECOR KLEDINGKAST

Onze kledingkasten eiken decor passen in vrijwel iedere slaapkamer. Een eikenhout decor is tijdloos. U kunt dus onze kledingkasten met eikenhout decor prima combineren met een klassiek of juist moderner interieur. Dit doet geen afbreuk aan de samenhang in de ruimte. Buiten de looks, is ook het interieur van de kast belangrijk. Zeker bij een kledingkast. U wilt immers voldoende ruimte hebben om uw kleding, schoenen en accessoires op te bergen. Al deze toevoegingen zijn makkelijk door u zelf in het ontwerp aan te brengen en op maat te laten maken.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

EIKENHOUTEN DECOR KLEDINGKASTEN ZELF SAMENSTELLEN

De mooiste kledingkasten met eikenhout decor treft u in het assortiment van Raffito. Bij ons vindt u authentieke kasten op basis van maatwerk van uw eigengemaakte kastontwerp. U bepaalt de hoogte, diepte, het gebruikte materiaal en zelfs de details en materialen. Zo ook onze kledingkasten met eikenhout decor. In een paar stappen ontwerpt u zelf een stijlvolle kledingkast waar u nog vele jaren plezier aan beleeft. Maak kennis met de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en stel vandaag nog zelf uw eigen kast samen, inclusief details en accessoires.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
garderobekasten

DE VEELZIJDIGHEID VAN ONZE KASTEN

Met onze kasten op maat heeft u een authentiek model kast in uw slaapkamer of kleedkamer. Dankzij de stijlvolle vormgeving en juiste frezingen hebben we kasten voor iedere woonstijl. Onze kasten hebben de finesses van Italiaans maatwerk. Dit ziet u onder andere terug in de details, zoals sierlijke deurgrepen, handige lades en verschillende afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Doordat u zelf uw kasten ontwerpt, bepaalt u ook details en toevoegingen op onderdelen zoals de deuren of lades. Kasten waar u altijd al van droomde binnen handbereik!

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

Zelf uw kast ontwerpen

Om zelf uw kast te ontwerpen, maakt u gebruik van onze kastendesigner. Een praktische online tool waarin u geheel naar eigen smaak en inzicht uw kast samenstelt. Van de diepte tot de hoogte en het interieur. U ziet direct in het 3D-model hoe uw kast eruit komt te zien en waar u nog punten eventueel aan kunt passen. Ook aan de accessoires zoals een schoenenrekje, uitschuifbaar kledingrek of verlichting is gedacht en behoort tot de opties. Houd natuurlijk rekening met de beschikbare ruimte bij u thuis. Meet dus van tevoren alles goed op voordat u een ontwerp maakt én kiest.

De kwaliteit van Raffito kasten bij u thuis

Heeft u uw kast helemaal naar wens samengesteld? Mail of print het ontwerp uit en neem het mee naar een van onze dealers bij onze verkoopadressen. Daar wordt u bovendien geholpen met adviezen en tips. Ook voor vragen kunt u hier terecht. Wij helpen u graag! Verder controleren we of uw ontwerp klopt en uit te voeren is. Is alles in orde? Dan gaan we met uw ontwerp aan de slag. Binnen een paar weken is uw kast klaar voor plaatsing en jarenlang gebruik.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel