Laat u inspireren

Kledingkasten 3 deurs

Maatwerk Schuifdeurkast Raffito

3-DEURS kledingkasten van Raffito

De kledingkasten van Raffito zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en afmetingen. Zo ook onze kledingkasten in 3-deurs uitvoering. Een kast met drie deuren biedt nét wat meer opbergruimte. Kledingkasten 3-deurs zijn de ideale opbergruimte voor zomer én winterkleding. Voorzien van onze accessoires heeft u een complete kast op maat. En met de stijlvolle designs van Raffito kunt u eigenlijk iedere kant uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u ook een kast op maat? Lees dan verder op deze pagina en laat uw kledingkast 3-deurs geheel op maat maken bij een van onze verkoopadressen!

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een 3-DEURS KLEDINGKAST die past in uw kamer.

Onze kledingkasten 3-deurs zijn een extra ruime toevoeging als u op zoek bent naar een stijlvolle én praktische kledingkast. Wat dat betreft bent u bij Raffito aan het juiste adres. Niet voor niets zijn onze kledingkasten in 3-deursvariant van hoogwaardig maatwerk. Bedenk wel dat een kast met drie deuren de nodige ruimte inneemt. Zeker als u kiest voor een kledingkast 3-deurs met openslaande deuren. Heeft u minder loopruimte voor uw kast, kies dan voor een uitvoering met schuifdeuren. Wat de beste vorm is, is daarbij geheel aan u. En juist dat is de kracht van onze kledingkasten in 3-deurs uitvoering!

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
opbouwkast
Kledingkast

3-deurs KLEDINGKAST OP MAAT

Via onze online kastendesigner stelt u uw nieuwe kast helemaal naar eigen wens samen. U bepaalt zelf in welke stijl u de kast wilt en welke opties de kast krijgt. Denk bijvoorbeeld ook aan het kastinterieur, dat u naar eigen smaak en behoeftes kunt invullen. Bijkomend voordeel: u heeft de mogelijkheid om zelf kastaccessoires toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan extra lades, schappen of dat ene schoenenrekje dat extra ruimte biedt. Wanneer u uw kasten zelf samenstelt, ziet u bovendien dat er verschillende designs en stijlen beschikbaar zijn. Heeft u een moderne inrichting of juist een klassiekere look in huis? Dankzij onze kledingkasten heeft u altijd een praktische kast die helemaal bij uw inrichting hoort.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

EEN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Raffito streeft de beste kwaliteit voor onze kasten op maat na. Niet alleen qua materialen, maar ook wat betreft het uiterlijk. Zo weten we stijlvolle Italiaanse designs te combineren met stevige, hoogwaardige Nederlandse houten panelen. Wanneer u een kast via Raffito koopt, weet u zeker dat u een kast koopt die lang meegaat en aansluit op uw woonwensen. Juist het zelf samenstellen heeft vele voordelen, aangezien u ook op een later tijdstip uw kast kunt uitbreiden met extra planken of bijvoorbeeld een nieuwe deurspiegel.

Waar zijn de producten van Raffito te koop?

Na het samenstellen van uw kast, vraagt u via de website een gratis offerte aan. Met deze offerte kunt u naar een van de vele verkoopadressen. Deze adressen zijn doorgaans de betere bouwmarkten of doe-het-zelfzaken, waar men met uw ontwerp aan de slag gaat. Afhankelijk van de grootte van het project is uw nieuwe kast binnen enkele weken klaar!

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel