kledingkast hang en leg opties

Laat u inspireren

Kledingkasten 1 deurs

open kast met planken

1-DEURS kledingkasten van Raffito

Op zoek naar een kledingkast met 1 deur? Bij Raffito vindt u deze kast die niet te veel ruimte inneemt, maar waarin u toch voldoende kledingstukken of andere spullen kwijt kunt. U stelt onze kasten namelijk zelf samen: van boven tot onder, zo breed en diep als u zelf wilt en met zoveel accessoires als u wilt. Bent u al een langere tijd op zoek naar een kledingkast met 1 deur? Bekijk dan deze pagina of gebruik onze handige tools om zelf uw kast samen te stellen. Laat u verrassen door de luxe en vele opties van de kasten van Raffito.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een 1-DEURS KLEDINGKAST die past in uw kamer.

De redenen om een kledingkast met 1 deur te kopen kunnen verschillend zijn. Of u wilt een kast die niet zoveel ruimte inneemt of u vindt een kledingkast 1 deur simpelweg gewoon mooier. Hoe dan ook: met de verschillende mogelijkheden, stijlen en afwerkingen van Raffito kasten heeft u een nette kledingkast met 1 deur die perfect aansluit op uw slaapkamer, garderobe of inloopkast. Onze kledingkasten zijn geschikt om in verschillende ruimtes in uw huis te plaatsen.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
Maatwerk Schuifdeurkast Raffito

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

OPTIES VOOR ONZE KLEDINGKASTEN

De kledingkasten uit ons assortiment passen in vele interieurstijlen. Modern, klassiek of een combinatie van modern en landelijk: onze kasten vormen een mooie eyecatcher. We gebruiken dan ook diverse materiaalsoorten. Denk aan hout van een hoge kwaliteit met een strakke afwerking, paneeldeuren met sierlijke groef of kastdeuren zonder greep. We hebben verschillende standaardstijlen voor u samengesteld, zoals de Barn kasten (in boerderijstijl) of de luxe Loft kasten (modern en industrieel). Combinaties onderling, zoals onderdelen of bepaalde toevoegingen, zijn bovendien altijd mogelijk!

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

MAAK UW KAST COMPLEET

Kiest u voor een kast van Raffito, dan heeft u een kast die gemakkelijk tientallen jaren meegaat. Zelf spreken we graag van Italiaanse designs gemaakt van Hollands kwaliteitshout. Het levert solide, maar sierlijke en luxe modellen op. Een kast vinden die dus niet in uw interieur past is dankzij ons assortiment vrijwel onmogelijk. Daarnaast kunt u uw kasten zo uitgebreid samenstellen als dat u zelf wenst. Een extra schoenenrekje? Meer ruimte voor kledinghangers of wat dacht u van verlichting in de kast zelf? Met enkele klikken op uw muis heeft u dit aan uw kast toegevoegd.

Zelf uw kasten samenstellen

We hebben het hierboven al een paar keer benoemd, maar hoe stelt u eigenlijk zelf de kasten samen? In principe gebruikt u heir altijd onze handige online kastendesigner voor. Met enkele drukken op de knop en met de juiste maten bij de hand ontwerpt u zo in een paar stappen uw volledige kast. Heeft u een ontwerp dat u aanspreekt? Dan vraagt u via de website een offerte aan. Deze neemt u mee naar een van onze verkoopadressen, waar de medewerkers met uw kast aan de slag gaan. Binnen een paar weken is uw kast gereed. Het enige dat rest is de montage. Maar ook dit is geen probleem dankzij onze bijgeleverde handleidingen of de online montagehulp.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel