Omlijste deuren voor uw kast op maat

ONTDEK ONZe Stijlvolle omlijste Deuren Voor uw kast op maat.

Vind uw dealer Zoek een dealer

OMLIJSTE DEUREN voor uw kast op maat

Raffito kent een diversiteit aan mogelijkheden door verschillende frames te combineren met een deurvulling. Van levendige kleuren tot neutrale tinten, van spiegel- tot glasdeuren. Kortom, met deze stjl creëert u sfeer en rust in een ruimte.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

ONTDEK DE KASTDEUREN met omlijsting

De omlijste stijldeuren van Raffito zijn er in verschillende deurmodellen. Ze bestaan uit een 12 mm deurvulling met een omlijstingsprofiel wat direct de functie van handgreep heeft. De omlijstingen zijn beschikbaar in de kleuren champagne, naturel en wit. Omlijsting Base is alleen verkrijgbaar in naturel.

  • Raffito Deurmodellen 1-vlak
  • Raffito Deurmodellen 2-vlak
  • Raffito Deurmodellen 3-vlak
  • Raffito Deurmodellen 3-vlak strook
  • Raffito Deurmodellen 4-vlak
Bekijk alle deuren

De mooiste FRAMES VOOR OMLIJSTE KASTDEUREN

Wij hebben een veelzijdige keuze in frames voor omlijste kastdeuren. Met deze mogelijkheden kunt u de kast volledig laten aansluiten op uw smaak en woonstijl. De frames kunnen worden vervaardigd in mooie warme kleuren.

Om u zich hierin te laten inspireren kunt u de diverse kleurstalen van onze kastdeuren bestellen. We hebben hiervoor mooie collectie samengesteld waarin u kunt kennismaken met onze eindeloze kleuropties.

Alle deurgrepen Alle decoren Alle accessoires

garderobekasten

PERSOONLIJK ADVIES OVER OMLIJSTE DEUREN nodig?

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk advies over omlijste deuren kan dit vanzelfsprekend ook. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij onze Raffito dealers. Dit zijn zeer service gerichte doe-het-zelf zaken die verspreid door het hele land gevestigd zijn.

De vakkundige medewerkers van onze Raffito dealers nemen graag de tijd voor u om u uitgebreid te adviseren over onze mogelijkheden in kastdeuren.

Vind een winkel Brochure aanvragen

Ruimte keuze OMLIJSTE DEUREN OP MAAT

Raffito heeft een zeer grote diversiteit om omlijste deuren voor kasten te laten vervaardigen. Door het gebruik van een mooie lijst in combinatie met een spiegel of glas, zult u meer rust en sfeer creëren in een woonruimte. Daarnaast zal de ruimte optisch veel groter lijken. Hierdoor is deze mogelijkheid een zeer goede optie als u de beschikking heeft over een beperkte oppervlakte. De omlijste deuren worden volledig op maat voor u vervaardigd.

Eenvoudig LATEN VERVAARDIGEN

Onze omlijste deuren stralen klasse en vakmanschap uit. Dit komt door onze zeer zorgvuldige keuze in het materiaal wat we gebruiken voor het vervaardigen van de deuren. We gebruiken hoogwaardige materialen die voorzien zijn van een kwaliteitskeurmerk. Om onze perfecte kwaliteit te garanderen worden de materialen eerst grondig geïnspecteerd voordat ze toegepast worden.

OMLIJSTE DEUREN VOOR KASTEN ZELF ONTWERPEN

Als u uw ideeën verder wilt vormgeven en wilt visualiseren hoe uw ideale kast eruit kan komen te zien, raden we u aan om gebruik te maken van onze kasten designer. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk online tool die u ook op onze website zult aantreffen. Met deze tool kunt u zelf de kast van uw wensen intekenen. Hierbij zullen al onze keuzemogelijkheden de revue passeren. Op basis van uw keuzes zullen wij de omlijste kast volledig op maat voor u ontwerpen

Als u met behulp van onze kastendesigner de omlijste deuren voor kasten zelf gaat ontwerpen zult als eerste een keuzemogelijkheid krijgen met betrekking tot de opstelling. Hierbij kunnen we ook hoekkasten en kasten voor een schuin aflopend plafond voor u op maat vervaardigen. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig. Op deze manier maakt u zeer efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte en heeft u geen loze ruimtes in uw woning waar u eigenlijk niet veel meer mee kunt doen.

Bepaal uw Ideale kastindeling

Na het bepalen van deze keuzemogelijkheden kunt u de kast verder samen stellen. Ook hierin hebben wij veel mogelijkheden. U kunt de inrichting van de kast volledig afstemmen op uw gebruikers doelstelling. Hierbij mag u zelf bepalen op welke positie en hoeveel legplanken, lades en ophangmogelijkheden u in de kast geplaatst wil zien. Daarnaast hebben we zeer veel handige accessoires die het gebruiksgemak van de kast nóg meer zullen verbeteren. Vanzelfsprekend kunt u ook de kleurstelling van de kast zelf bepalen. Hiervoor hebben we een rijk palet aan zeer mooie en warme kleuren.

U kunt de kastendesigner onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. Hiermee is dit een uitstekende mogelijkheid uw ideeën in alle rust thuis uit te werken.

Inspiratie voor uw kast op maat

Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Laat u inspireren!


Bekijk alle inspiratie
garderobekast omlijste deuren

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel